هاتي صدور فراخ واغسليها كويس أوي وقطعيها مكعبات صغيره

الأرز بالفراخ......بالصور

قطعي عليها بصلة متوسطة وطماطماية مكعبات وتبليها بالملح والفلفل والبهارات وورق اللورو
أو أي توابل انتي بتفضليها

الأرز بالفراخ......بالصور

حطيها على النار
سيبي النار عالية لحد ما تغلي

الأرز بالفراخ......بالصور

بعد كده هدي عليها النار
ماتحطيش ميه لأن البصل والطماطم والفراخ هينزلوا المية بتاعتهم

هاتي حلة تانية شوحي فيها بصلة صغيره مع حتة زبدة وشوية زيت ذرة صغيرين

الأرز بالفراخ......بالصور

ضيفي الرز وتكوني ناقعاه شوية في الميه وكمان ضيفي التوابل
ملح وفلفل ونعناع وقرفة وكركم
قلبيه كويس مع البصلة في الزبده
لحد ماياخد لون دهبي فاتح

الأرز بالفراخ......بالصور

بعد كده بضيف نصف كمية صدور الفراخ اللي على النار وبحط له شوربة فراخ كنت سلقاها قبل كده

الأرز بالفراخ......بالصور

وده الرز بعد مااستوى

الأرز بالفراخ......بالصور

الأرز بالفراخ......بالصور

وده الشكل النهائي ليه

الأرز بالفراخ......بالصور

موضوعات مشابهة

منال العالم مطبخ - منال العالم بيتزا- منال العالم طريقة عمل البسبوسة - منال العالم طريقة عمل الكنافة - منال العالم طريقة ام على - منال العالم طريقة عمل البيتزا - منال العالم طريقة عمل القطايف - منال العالم طريقة عمل الكبسة - منال العالم طريقة عمل

لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

Post a Comment

أحدث أقدم