مشويات روووعة طريقة عمل الفراخ المشوية على الطريقة اللبنانية


طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن

تقطع الفرخه علي اربع ارباع وتتبل
التتبيلة:
بصله كبيرة مفريه+2طماطم مبشورة بمبشره البصل+عدد عصير 2 ليمون+رشه زعتر حوالي معلقتين كبار قليل من الملح

الطريقة
تتبل الفراخ بالتتبيله السابقه وتوضع علي ظهرها في الفرن وتسقي بالميه حبه بحبه وتتغطي بورق فويل
بعد ما تستوي وشها الاولاني تقلب علي الوش التاني وتكمل تسويتها ثم يفتح الشوايه لتحمير وش الفراخ
من الممكن اضافه شرايح بطاطس بيضاء علي ارضيه الصينيه او قليل من البسله والجزرتقدم مع ارز ابيض +سلطه خضرا او سلطه طحينا+او تبوله لبناني
الزعتر في الفرن بيدي ريحه جميله جدااا لو مش بتحبوا البطاطس في ارضيه الصينيه ممكن تحمري بطاطس عاديه معاها....ملحوظه:
الصوص بتاعها حلو جدا البصل والطمطاطم والزعتر مع مزازة الليمون بيدي طعم رائع


موضوعات مشابهة
طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

0 التعليقات:

إرسال تعليق