setatwebanatworld.blogspot.com

بسكويت بالقرفة مفيد جدا وكمان ينفع أكله فى أى وقت .. يعنى ممكن مع الشاى وممكن الأطفال ياكلوه فى المدرسة .. وكمان ممكن نعمل منه كمية وفيرة وتفضل معانا لمدة أسبوع أو عشر أيام . والبسكويت ده مش دهنى أوى ولا ناشف أوى
مش دهنى أوى ولا جامد .. يعنى وسط .. وهو شبيه بالبيتى فور .

طريقة عمل بسكويت القرفة
المقادير :
نص كوب سكر
4 معلقه عسل اسود
نص كوب زيت
بيضة
قرفة معلقة صغيرة
2 كوب دقيق
طريقة تحضير بسكويت بالقرفة : ضربي البيض والقرفة والسكر بعدين ضيفي العسل والزيت ضربى جيدا ضيفي الدقيق لحد ماتتكون عجينة مش بتبقي متماسكة اوي لانة لازم يرتاح بالتلاجة نصف ساعه افرديها على الرخامة تحتها رشة دقيق وباي قطاعة عندك قطعى أى شكل تحبيه قلوب مثلثات.
بعد كدة اخبزية فى فرن حرارته 200 درجه لمدة 10 دقايق ولما بيطلع بيبقي طري لان السكر اللي فية بيكون سخن لكن اول مايبرد بيقرمش ويبقى جميل.

Post a Comment

أحدث أقدم