المكونات
فرخة
بهارات وفلفل اسود وكاري
بقسماط ناعم
دقيق
بيضتان
زيت للقلي غزير
الطريقة
1-اخلي الفراخ من العضم ثم اقطعها قطع صغيرة مكعبات ثم اضع عليها جميع التوابل اللي كتبتها انا فوق
واتركها 3 ساعات ومن الافضل اتبلها قبلها بيوم

2-اضع عليها البيض واتركه عليها حوالي ساعة في التلاجة
3-بعد ذلك اخرها من التلاجة واضعها في البقسماط الناعم وبعد ذلك اخد كمية منها بحجم قبضة اليد واضعها في الدقيق حتي يتماسكو مع بعض ثم اضعهم في الزيت للقلي بس لازم يكون الزين حامي جدا وبعد يذلك اخلي النار هادئة ممكن اقدمها مع مركونة او بطاطس شيبسي
وبالهنا والشفا
موضوعات مشابهة
طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى

لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

Post a Comment

أحدث أقدم