طريقه عمل الفراخ النجتس الاسبايسى


اولا المقادير
نصف كيلو فراج بدون عظم مقطع مكعبات
2 حبه بطاطس مسلوقه ومقطعه مكعبات

بيضه
4 معلق كبيره بقسماط ناعم
1 بصله مقطعه مكعبات


اولا المقادير
نصف كيلو فراج بدون عظم مقطع مكعبات
2 حبه بطاطس مسلوقه ومقطعه مكعبات
بيضه
4 معلق كبيره بقسماط ناعم
1 بصله مقطعه مكعبات

توضع كل المقادير مع بعض

ثم تفرم ناعم

ثم يوضع عليها الملح والفلفل والبهارات والشطه والخردل
ثم ناتى
2 بيضه مع ملح والفلفل
مقدار من البقسماط
والفراخ المفرومه
وطبق بيوضع فى النجتس

ثم نعمل الفراخ اقراص وتوضع فى البيض

ثم توضع فى البقسماط الناعم

ثم فى الطبق

ويوضع الاطباق فى الفريزر لحين الاستخدام
ثم تخرج من الفريزر فى وقت القلى وتقلى على نار هادئه
موضوعات مشابهة

طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ - طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك - الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى

لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

Post a Comment

أحدث أقدم