طريقة عمل الكريمة للشيف حسن,طريقة عمل الكريمة بالصور,طريقة عمل الكريمة اللبانى,طريقة عمل الكريمة البيضاء,طريقة عمل الكريم باتسيير بالصور,طريقة عمل الكريمة في البيت,طريقة عمل الكريم باتسيير للشيف حسن,طريقة عمل الكريما المنزلية,طريقة عمل الكريما الطازجة,طريقة عمل الكريمة بالصور,طريقة عمل الكريمة اللبانى للحلويات,
كريمة الشيكولاتة على طريقة الشيف حسن
طريقة عمل الكريمه اللبانى
بتجيبى الحليب وتغليه عادى وقبل ما يغلى بحاجة بسيطة جدا تكونى محضرة ماء مثلج
فيه قطع تلج وبعد ما يغلى الحليب نعمله عملية تبريد فى الماء المثلج
( بوضع اناء الحليب المغلى فوق اناء الماء المثلج )
مع التقليب المستمر هنلاقيه عمل رغوة هنفضل نقلب لغاية ما يبرد خالص وبعدين حطيه فى التلاجة لتانى يوم ولما هتطلعيه من التلاجة هتاخدى الرغوة اللى على الحليب وهتكون هى دى الكريمة اللبانى.......وعلى فكرة
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
كريمة الشيكولاتة على طريقة الشيف حسن
عمل الشيف حسن في مهرجان الشيكولاتة طريقة عمل كريمة الشيكولاتة ، وإليكم الوصفة بالصور :
المقادير :
- كريمة لباني
- شيكولاتة جلاكسي سائلة
- شيكولاتة جلاكسي سائلة
الطريقة :
في إناء توضع الكريمة وعليها شيكولاتة جلاكسي السائلة .
تخلط المقادير بمضرب سلك جيداً إلى أن تعلو .
تخلط المقادير بمضرب سلك جيداً إلى أن تعلو .
توضع في أكياس الكريم شانتيه وتقدم في أكواب وتزين بقطع الفراولة
الكريم باتسير للشيف حسن كمال
دى طريقة عمل الكريم باتسير فى البيت
كيلو حليب - 200ج سكر - 80ج كستر بودر - 4 صفار بيض - 2 ونص ج فانيليا
الطريقة
نضع فى طبق يلاستيك السكر وصفار البيض والفانيليا والكاستر بودر
ونضربهم بالمضرب السلك كويس قوى قوى
نضع الحليب على النار لحد مايغلى ثم نضع علية الخليط ونخلط بالمضرب السلك كويس
يادوب غلوة على النار ثم نضعها فى طبق ونغطيها بسرعة
بكيس بلاستيك ونقفل على وش الطبق كويس قوى علشان
متعملش قشرة (الطبقة الجامدة اللى بتتكون دايما على الوش
دى طريقة عمل الكريم باتسير فى البيت
كيلو حليب - 200ج سكر - 80ج كستر بودر - 4 صفار بيض - 2 ونص ج فانيليا
الطريقة
نضع فى طبق يلاستيك السكر وصفار البيض والفانيليا والكاستر بودر
ونضربهم بالمضرب السلك كويس قوى قوى
نضع الحليب على النار لحد مايغلى ثم نضع علية الخليط ونخلط بالمضرب السلك كويس
يادوب غلوة على النار ثم نضعها فى طبق ونغطيها بسرعة
بكيس بلاستيك ونقفل على وش الطبق كويس قوى علشان
متعملش قشرة (الطبقة الجامدة اللى بتتكون دايما على الوش
طريقة عمل الكريمه اللبانى
بتجيبى الحليب وتغليه عادى وقبل ما يغلى بحاجة بسيطة جدا تكونى محضرة ماء مثلج
فيه قطع تلج وبعد ما يغلى الحليب نعمله عملية تبريد فى الماء المثلج
( بوضع اناء الحليب المغلى فوق اناء الماء المثلج )
مع التقليب المستمر هنلاقيه عمل رغوة هنفضل نقلب لغاية ما يبرد خالص وبعدين حطيه فى التلاجة لتانى يوم ولما هتطلعيه من التلاجة هتاخدى الرغوة اللى على الحليب وهتكون هى دى الكريمة اللبانى.......وعلى فكرة
مدة صلاحيتها يومين اتنين بس هى كل الحكاية طريقة تبريد الحليب مع التقليب علشان الرغوة احنا مش عايزين قشطة اللى هى بتكون وش الحليب احنا عايزين
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
رووووووووعة تسلم ايدك يا شيف حسن على الكريمة الحلووووة اوى
ردحذفتسلم ايديك يا شيف بسسؤالى لو سمحتم هى الكريمه اللبانى صلاحيتها يومين بس فعلا طيب لو عملتها على مهلبيه تفسدها لو غابت اكتر من يومين
ردحذف؟؟؟؟ظ
حبيبتى المفروض تقرى كويس الصلاحية المكتوبة على العبوة لان هى الصح
ردحذفإرسال تعليق